Gezelschapsdieren


Klanten van Nederweert en Roermond opgelet! Vanaf 1 januari 2019 veranderen de tijden van het inloopspreekuur op de donderdag- en vrijdagavond. Je kunt vanaf dan tussen 18.30 uur tot 19.30 uur terecht bij de dierenarts op de locatie in BijStox (St. Wirosingel 180). Een half uur eerder dus dan jullie gewend zijn. 

ps: wisten jullie trouwens al dat de klantenstop van de trimsalon weer opgeheven is? En dat we een speciale kattentrimster hebben? 

 

 

Bij Lintjeshof kun je terecht voor de gezondheid en volledige zorg voor jouw huisdier. We hebben  een trimsalon, wassalon en een goed uitgeruste dierenartspraktijk. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, daarom kun je altijd bij ons binnenlopen voor deskundig advies.

Dierenartspraktijk
Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de ‘standaardzorg’, zoals ontworming en inentingen, maar ook voor ziektes, aanvullend onderzoek of operaties. Door onze ruime openingstijden is er altijd een passend moment om te komen met je huisdier. En omdat dieren er natuurlijk niet voor kiezen wanneer ze ziek worden, zijn onze dierenartsen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoed!

Trimsalon
Onder de volledige verzorging van uw huisdier valt natuurlijk ook de verzorging van zijn of haar vacht. Onze trimsters hebben niet alleen ervaring met honden, maar ook katten, konijnen en cavia’s zijn welkom. Samen met jou bekijken we hoe jouw huisdier het best getrimd kan worden. Voor dieren met een huidprobleem kun je een combi-afspraak maken bij de trimsalon en dierenarts.

Wassalon
Onze wassalon is van alle gemakken voorzien, alles ligt al voor je klaar! Het bad is in hoogte verstelbaar, waardoor je niet hoeft te tillen en op een fijne hoogte kan wassen. Je kunt je huisdier zelf in bad doen of dit laten doen door onze assistentes. In overleg met de dierenarts of trimster, kan direct de beste shampoo worden gebruikt.