Nieuws

Het Afrikaanse Varkenspestvirus

Risico op verspreiding in de wilde fauna introductie en verspreiding in de Belgische varkensbedrijven  - wetenschappelijk artikel 
Lees meer >

Aandacht voor uitbraak ASF België

Donderdag 13-9 is in België Afrikaanse varkenspest vastgesteld bij twee everzwijnen (provincie Luxemburg, Wallonië).Via dit artikel willen wij u wijzen op deze besmetting en u vragen de volgende maatregelen te nemen:
Lees meer >

Onderzoek PRRS infecties

Onze dierenarts van Ampting heeft onderzoek gedaan naar PRRS infecties.   
Lees meer >

Nieuwe positieve lijst Varkens

De nieuwe positieflijst voor Varkens is er. Klik hier voor meer informatie. 
Lees meer >

Overlijden Erik van Beest

Met ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het zeer onverwachte overlijden van onze collega Erik van Beest. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vriendenkring. Meer informatie rondom het overlijden van Erik van Beest, vindt u hier.  
Lees meer >

Pig Business op Boerenerf 9 september

Enkele mooie foto’s en commentaar over onze actieve aanwezigheid op de Thema avond van Pig Business op het Boerenerf van Ad Van Leeuwen op woensdag 9 September
Lees meer >

Ziekte insleep eigen verantwoordelijkheid van de boer ?

Wel of niet tegen PPRS en APP vaccineren? De ruim 75 bezoekers waren het er op de Thema-avond Diergezondheid in Dalfsen niet over eens.
Lees meer >

Darmgezondheid kraamstal

Verbetering van darmgezondheid van biggen in de kraamstal Artikel gepubliceerd in Nederlands tijdschrift voor Fytotherapie door S. De Snoeck
Lees meer >

Pracetam exclusief bij DAP Lintjeshof

Pracetam is een prima koortswerend middel dat ook een pijnstillende werking heeft. Het is een heel veilig produkt, dat in tegenstelling tot aspirinepoeder géén verhoogd risico op maagzweren met zich meebrengt!
Lees meer >

Gebruikershandleiding InfoVarken

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw bedrijfsdierenarts te machtigen voor inzage van de infovarken diensten, waaronder de dierdagdoseringen.
Lees meer >