Dierenartsen

Lintjeshof is een moderne dierenartsenpraktijk met een apotheek en uitgebreide diagnostiek in eigen laboratorium. Om de klanten van landbouwhuisdieren goed te bedienen, werkt Lintjeshof vanuit de locaties Nederweert, Raalte, Lille (Belgie) en Straelen (Duitsland).

Bij Lintjeshof zijn momenteel 23 dierenartsen werkzaam die gespecialiseerd zijn op het gebied van rund, herkauwers en varken. Lintjeshof besteedt veel aandacht aan interne opleiding, cursussen, nascholing en het bijwonen van (inter)nationale congressen. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Door goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de dierenartsen de veehouders gedegen advies geven. Kijk voor de nieuwste ontwikkelingen over varkens hier, over runderen hier en over geiten en andere kleine herkauwers hier.

Lintjeshof is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar via het algemeen telefoonnummer: (0495) 46 12 22. Tijdens de nacht- en avonddiensten zijn steeds drie gespecialiseerde vakdierenartsen (rundvee, varkens en gezelschapsdieren) beschikbaar.