Leveringsvoorwaarden

Lintjeshof hecht grote waarde aan het verder professionaliseren van haar dienstverlening aan haar klanten. Om deze reden wil Lintjeshof dat de leveringen van de medicijnen en producten zoveel mogelijk gaat geschieden door haar eigen koeriers middels de herkenbare zilvergrijze Lintjeshof bussen met koeling. Alleen zo kunnen wij optimale levering van medicijnen op de juiste temperatuur en juiste wijze aan u garanderen.

Naast de reeds bestaande bestelbus met onze vaste chauffeur Ludo hebben wij een tweede bestelbus met koelcel ingericht alsmede hiervoor een extra koerier in dienst genomen.

• 1x per kalenderweek is de levering van uw bestelling gratis. De kosten voor een 2e en iedere volgende levering binnen de kalenderweek bedragen € 10,- per extra levering in die kalenderweek.

• Afhalen op Bronsstraat 12 te Nederweert blijft uiteraard zonder kosten. Graag wel even van te voren uw bestelling telefonisch doorgeven en afspreken met de orderdesk hoe laat uw bestelling voor u klaar zal staan. De Bronsstraat is de enige locatie waar het afhalen van uw bestellingen mogelijk zal zijn.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking aan ons doel om het inpak- en afleverproces te structureren en professionaliseren.