Landbouwhuisdieren

Lintjeshof is een moderne dierenartsenpraktijk met eigen apotheek en uitgebreide diagnostiek in eigen laboratorium. Om de klanten van landbouwhuisdieren goed te bedienen, heeft Lintjeshof in het land drie locaties, namelijk Nederweert, Chaam en Raalte.


Bij Lintjeshof zijn momenteel 23 dierenartsen werkzaam die naast hun specialisatie per diersoort (vakdierenartsen) ook binnen die diersoort over een subspecialisatie beschikken. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Lintjeshof besteedt veel aandacht aan interne opleiding, cursussen, nascholing en het bijwonen van (inter)nationale congressen. Door goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de dierenartsen de veehouders gedegen advies blijven geven. Kijk voor de nieuwste ontwikkelingen over varkens hier, over runderen hier en over geiten en andere kleine herkauwers hier


Lintjeshof is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar via het algemeen telefoonnummer: (0495) 46 12 22. Tijdens de nacht- en avonddiensten zijn steeds drie gespecialiseerde vakdierenartsen (rundvee, varkens/pluimvee en gezelschapsdieren) beschikbaar.