Nieuws

longspoeling nemen bij kalveren

Onze rundveedierenartsen hebben maandagmiddag 9 oktober een cursus longspoeling nemen bij kalveren bijgewoond. De cursus werd gegeven door Martijn Seelie van Hipra.
Lees meer >

Praxis Groningen

Lintjeshof opent deze week een nieuwe gezelschapsdieren praktijk in Groningen!
Lees meer >

Pig Business op Boerenerf 9 september

Enkele mooie foto’s en commentaar over onze actieve aanwezigheid op de Thema avond van Pig Business op het Boerenerf van Ad Van Leeuwen op woensdag 9 September
Lees meer >

Week van het huisdier

Wat is je huisdier je waard?
Lees meer >

Open dag Lintjeshof Praxis Tuincentrum

Zaterdag 18 april zet Lintjeshof Praxis in Roermond zijn deuren open. Een gelegenheid voor u om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe praktijk, trimsalon en wassalon.
Lees meer >

Nieuwe vestiging Lintjeshof in het Praxis tuincentrum


Lees meer >

Ziekte insleep eigen verantwoordelijkheid van de boer ?

Wel of niet tegen PPRS en APP vaccineren? De ruim 75 bezoekers waren het er op de Thema-avond Diergezondheid in Dalfsen niet over eens.
Lees meer >

De juiste onthoorntechniek

Kleine ingreep, groot gemak! Als bestuurslid van de Vakgroep Gezondheidszorg Herkauwers was dierenarts Peter Vermoesen aanwezig op de contactdag die de LTO-vakgroep Melkgeitenhouderij in 2014 organsiseerde.
Lees meer >

Goed Biestmanagement

In de professionele melkgeitenhouderij is het probleemloos opfokken van de lammetjes tot...
Lees meer >

Floppy Kid Syndroom

Ooit lammeren gezien die van een gezond, wierig lam, ineens veranderen in een zwalkend, slap dier? En als je ze dan optilt, hoor je een klotsend geluid? Dat lam zou wel eens het Floppy Kid Syndroom kunnen hebben.
Lees meer >