Over ons

Bij Lintjeshof kunt u terecht voor de volledige zorg van uw dier. We zijn er voor de dagelijkse zorg, zoals ontworming en entingen, maar ook voor specialistische zorg. Denk hierbij aan chirurgische ingrepen en internistische aandoeningen. Het belangrijkste vinden wij, dat u en uw dier voorop staat. Bij ons bent u geen 'nummertje' maar nemen we altijd de tijd voor u. U kunt ons altijd bereiken voor vragen, direct aan de balie of gewoon via de telefoon. 

We staan altijd voor u klaar
Omdat mensen steeds vaker fulltime werken of doordeweeks minder tijd hebben, hebben we zeer ruime openingstijden. Wij zijn op donderdag en vrijdag tot 20:00 uur geopend en ook in het weekend zijn we gewoon open. Tijdens de inloopspreekuren, ook op zaterdag en zondag, kunt u zonder afspraak naar binnen lopen en geholpen worden door één van onze deskundige dierenartsen. U hoeft dan ook geen weekendtarief te betalen.

Natuurlijk zijn onze dierenartsen ook buiten onze openingstijden beschikbaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer u belt buiten openingstijden, krijgt u direct één van onze vaste dierenartsen  of één van de dierenartsen van de dienstengroep waarmee wij samenwerken, aan de lijn. Samen met u wordt dan gekeken wat er gedaan moet worden en kunt u als het nodig is direct naar de kliniek komen.

Natuurlijk is iedereen bij ons welkom. Dit begint al bij de puppy’s en kittens, die elke maand gratis op puppy/kittenconsultatie kunnen komen bij onze assistentes. We houden bij of uw huisdier goed groeit, de tanden goed wisselen en kunnen u tips geven over zaken als bijtgedrag en zindelijkheid. De dieren kunnen dan ook direct kennis maken met onze trimster en zij kan u al adviseren over de vachtverzorging. Hierdoor leren de dieren dat er niet altijd iets vervelends hoeft te gebeuren als ze bij de dierenarts komen.

Natuurlijk geldt dit ook voor oudere dieren. Zij mogen ook elke maand gratis langskomen zodat we belangrijke zaken, als het gebit en gewicht, controleren en bijhouden. En vanzelfsprekend krijgen ze dan een flinke knuffel en lekkere koek.

Samenwerking met Tuincentra
Samen met bijSTOX hebben we een uniek concept ontwikkeld. Bij ons kunt u terecht voor de volledige zorg voor uw huisdier. Specialisten op diergebied helpen u met het uitzoeken van geschikte accessoires voor uw huisdier en geven u graag advies over zaken als de juiste voeding, ontworming, vlooien- en tekenbehandelingen.

In 2015 openden wij een trimsalon, wassalon en dierenartspraktijk in tuincentrum Roermond (nu bijSTOX). Daardoor hoeft u niet meer van de ene locatie naar de andere te rijden voor de zorg van uw huisdier.  Wij zijn niet uniek in het plaatsen van een dierenartspraktijk in een tuincentrum. Waar wij wel uniek in zijn, vergeleken met deze andere praktijken, is de kwaliteit en deskundigheid van de zorg die we samen verlenen. Niet alleen voor de ‘standaard’ zorg kunt u bij ons terecht, zoals goede voeding en inentingen, maar ook voor complexe aandoeningen, ziektes of operaties. Daarom hebben we een goed uitgeruste operatieruimte, een röntgenapparaat en echotoestel tot onze beschikking. Onze deskundige dierenartsen zijn continu bezig met nascholing en in contact met specialisten, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

De samenwerking tussen de dierafdeling van het tuincentrum en onze kliniek biedt u nog extra voordelen. Stel dat er bij uw hond een hernia wordt vastgesteld. Wij geven u direct passend advies qua therapie en het juiste borsttuigje kan direct worden gepast in de winkel. Persoonlijke aandacht voor u en uw dier vinden wij ontzettend belangrijk. Als dierenvrienden begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Daarom nemen we altijd de tijd voor u en al uw vragen.