Actie van de maand

De vakantie is in zicht!

 

Het is weer zover, de zomervakantie komt eraan!

Dit wil zeggen dat heel wat huisdieren oftewel mee gaan op vakantie oftewel naar het pension gaan. Hiervoor moeten natuurlijk de nodige voorzorgen getroffen worden en wij willen jou hiermee helpen:

  1. Vaccinaties

Elke hond die naar het pension gaat, is verplicht gevaccineerd te zijn tegen kennelhoest en elke hond of kat die naar het buitenland gaat, is verplicht gevaccineerd te zijn tegen rabiës. Daarom organiseren wij nu elke vrijdag (Nederweert) en zaterdag (BijSTOX, Roermond) speciale-vaccinatie dagen waarbij je kennelhoest aan €30 ipv. €53.50 en rabiës aan €45 ipv. €63.95 kan laten enten.

  1. Vakantie check-up

Om helemaal zeker te zijn dat je huisdier in een goede gezondheid verkeert, bieden wij alle honden/katten die mee op vakantie gaan of naar het pension gaan een gratis vakantie check-up t.w.v. €37.25 aan! Maak hiervoor wel een afspraak.

  1. Preventie tegen wormen en vlooien/teken

Tijdens de maanden juni en juli zijn de risico's op besmetting met wormen en vlooien/teken extra groot en moeten we hier juist op inspelen. Dit geldt voor alle huisdieren, zowel degene die naar de kennel gaan, als mee op vakantie (binnen & buiten Nederland). Maar zeker de huisdieren die richting Zuid- en Oost-Europa gaan moeten de juiste producten krijgen die hen zoveel mogelijk beschermt tegen mogelijk ziektes zoals hartworm, Leishmania, Erhlichia, Babesia, ect... Als je deze maanden producten afneemt in het kader van de vakantie dan krijg je deze mee in een leuk vakantie pakket met de nodige informatiebrieven en leuke gadgets. Vraag hiernaar bij de balie.

  1. Nuttige informatie over hond en/of kat die mee gaat op vakantie of naar kennel

Om helemaal up-to-date te zijn over de mogelijke risico's en gevaren die er spelen op vakantie hebben wij een informatiebrief ontworpen waar je alles over de ziektes kan vinden. In de brief vind je ook een schema qua ontworming,ontvlooiing, ed... Daarnaast hebben we ook nog handige checklists gemaakt voor alle huisdieren die meegaan op vakantie (binnen & buiten Nederland) en naar het pension.

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij ons aan de balie of via de telefoon!

*Ben je HZP-klant en ga je richting Zuid- of Oost-Europa met jouw viervoeter? Neem dan contact op met de praktijk zodanig dat wij jouw producten tijdelijk kunnen aanpassen zodat je huisdier zo goed mogelijk beschermd is tegen alle ziektes!