Wassalon

Wij hebben een aparte wassalon voorzien van alle gemakken. Handdoeken, shampoo, een speciale föhn, wegwerpschortjes, alles ligt al voor u klaar. Het bad is zelfs elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor u niet hoeft te tillen en op een fijne hoogte kunt wassen. Wanneer u dit wenst, kunnen onze assistentes u helpen of zij doen het voor u. Handig, als u moeite heeft met tillen, het buiten erg koud is of u gewoon thuis niet in de rommel wilt zitten.

U kunt zelfs, als u dit wilt, even rustig winkelen in het tuincentrum of een kopje koffie drinken in het tuincafé, terwijl uw dier gewassen of getrimd wordt.

Zelf wassen en drogen kost, ongeacht het ras, altijd €8,50. Laten wassen en drogen is vanaf €15,- en het meest geschikt voor een klitvrije vacht. Honden met een lange vacht worden niet door de assistentes gewassen. Hiervoor kunt u een afspraak bij onze trimster maken. 

Uw hond zelf wassen of laten wassen kan tot een uur voor sluitingstijd. Dit betekent dat u kunt wassen op:
maandag, dinsdag en woensdag tot 17:00 uur
donderdag en vrijdag tot 19:00 uur
zaterdag tot 17:00 uur
zondag tot 16:00 uur

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we vooraf een afspraak te maken als je jouw huisdier wilt wassen. Het kan namelijk voorkomen dat de wassalon niet direct beschikbaar is door trim- of wasafspraken.