Landbouw

Met ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het zeer onverwachte overlijden van onze collega Erik van Beest. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vriendenkring.

Meer informatie rondom het overlijden van Erik van Beest, vindt u hier.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

Lintjeshof heeft alles in huis om uw bedrijf optimaal te ondersteunen en er samen voor te zorgen dat u de beste bedrijfsresultaten behaalt. We beschikken over deskundige dierenartsen, een eigen laboratorium en apotheek. Op dit moment zijn er 23 dierenartsen werkzaam die naast hun specialisatie per diersoort (rund, kleine herkauwer of varken) ook binnen die diersoort over een subspecialisatie beschikken. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Lintjeshof besteedt veel aandacht aan interne opleiding, cursussen, nascholing en het bijwonen van (inter)nationale congressen. Door goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de dierenartsen de veehouders gedegen advies blijven geven. 

Lintjeshof is iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar via het algemeen telefoonnummer: (0495) 46 12 22. Tijdens de nacht- en avonddiensten zijn steeds drie gespecialiseerde vakdierenartsen beschikbaar.